EBKJ-1
EBKJ-2
EBKJ-3

Aplikasi

Produk kami digunakake ing macem-macem bidang

  • Convenient transportation, can ensure the delivery speed, in the field of blow molding products manufacturing, our company has established its leading position.

    Kauntungan

    Transportasi sing nyenengake, bisa njamin kacepetan pangiriman, ing bidang manufaktur produk cetakan, perusahaan kami wis nemtokake posisi paling penting.

  • Erbo Technology has passed CE certification, ISO 9001 quality management system certification, ISO 14001 environmental management system certification.

    Pakurmatan

    Teknologi Erbo wis lulus sertifikasi CE, sertifikasi sistem manajemen mutu ISO 9001, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO 14001.

  • Erbo Technology has several sets of large-scale blow molding production lines,The company specializes in the production of various plastic hollow products, with many years of professional technical management experience.

    Produksi

    Teknologi Erbo duwe sawetara set garis produksi cetakan jotosan skala gedhe, Perusahaan iki spesialis ing produksi macem-macem produk berongga plastik, kanthi pengalaman manajemen teknis profesional sing wis pirang-pirang taun.

babagan kita
about us

Erbo (Xiamen) Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 2020 kanthi modal terdaftar 20 yuta RMB. Kita minangka produsen produk plastik profesional sing nggabungake R&D, desain, produksi lan penjualan. Dumunung ing lingkungan kutha Xiamen sing asri, sing dikenal kanthi jeneng "Taman Laut", Xiamen ora mung zona ekonomi khusus, nanging uga transportasi laut sing trep banget, sing nduweni pengaruh penting ing transportasi barang lan pangembangan ekonomi ing macem-macem panggonan lan bisa njamin kecepetan pangiriman.

ndeleng liyane